torstaina, lokakuuta 01, 2009

Kadonneita vatsalihaksia etsimässä

Koska edellinen blogipostini poiki jotain niinkin suurta kuin ihka oikeita taulutilauksia, on nyt kovat paineet tuottaa yhtä vakuuttavaa tekstiä... Jään siis mielenkiinnolla odottamaan kommenttejanne seuraavasta skriivailustani!

Eilen olimme tosiaan hostisä-Ericin kanssa kärpäsinä katossa aïkido & karate treenejä seuraamassa. Aivan mahtava juttu! Uskomatonta että kotikyläpahasestani löytyy niinkin vankkauskoisia Martial Artsin harrastajia, ajatellen kuinka tunteikkaasti haa-jaat ja koreankieliset numerot potkujen ja lyöntien kavereina salissa raikuivat. Hommailu oli vähintäänkin yhtä vakavaa kuin kuutisen vuotta sitten jenkeissä, jossa Juuso-veljeni kanssa kyseiseen lajiin koukkuunnuimme. Omistin muuten niinä aikoina parhaimman vatsalihaksistoni, oli ihan alimmatkin vatsalihakset näkyvillä! Nyt on tosin ylimmätkin croissanttien myötä kadonneet.

Tähän väliin on muuten PAKKO mainita ruoka-ohjelmasta, jota paremman tekemisen puutteessa tapitin tässä muutama päivä sitten. Ranskalainen keittiöhän tunnetaan liberaalisuudestaan voin ja kerman käytön suhteen, mutta tämä ohjelma meni mielestäni silti liian pitkälle. Tunnin kestävän ohjelman aikana ei muuta käsiteltykään kuin pelkän voin ja kerman valmistamista lehmänmaidosta alkaen. Siis kuinka kätevää olisi nämä terveysherkut vääntää ihan omin pikku kätösin? Herkkuresepti: 100g kotona kirnuttua voita + 20g kuivattuja mansikoita = ihanaiset mansikkakakut. Pthyih!

Takaisin kuitenkin alkuperäiseen aiheeseen. Treenien aikana Eric ei tiennyt itkeäkö vai nauraa, mutta onnistui pitämään mölyt mahassaan huomatessaan kuinka kirkkain silmin treenejä seurasin. Pakko kyllä myöntää että sorruin itsekin äänettömään hihitykseen jonkun auttamattomasti potkun kohteen missattua tai iskuineen väärään suuntaan lähdettyä. Hytkyimme siis hetkittäin hostisän kanssa kuin Mauno Koivisto ja Martti Ahtisaari Itse valtiaiden päätteeksi konsanaan.

Tunneille sain luvan marssia heti terveystodistuksen hommattuani, ja ensi maanantaiksi onki jo aika yleislääkärille varattu. Ilmeisesti terveystodistukset ja vakuutukset on hyvä olla kunnossa tämänhenkistä harrastusta aloittaessa!

Ennen ensimmäisiä treenejä olen (yllätys, yllätys) kuitenkin päättänyt tehostaa venyttelytottumuksiani. Potkut kun olisi hyvä saada neljääkymmentäviittä astetta korkeammalle. Viimeviikkoisen televisionedus venyttelyepisodin jälkeen tyydyn kyllä tekemään strechingit omassa huoneessani, rauhalliset varpaidenkurotteluni hostäitini kun näki estottomana raajojen oikomisena... Lisää tähän settiin vielä XXS minishortsini, niin pa-dam, mielikuva on valmis!

6 kommenttia:

  1. Kun nyt kysyit mielipidettä, niin sanajärjestys! (Pasila-tyyliin ;) ). Kielipoliisista päivää :D

    Mahtista, että löysit uudenvanhan harrastuksen ulkosmailta. Onneksi siellä ei ole pikkuveikkaa mukana, joudut nyt harjoittelemaan 90+ asteen potkuja johonkuhun muuhun ;) nimim. "Äiti, Juuso löi!"

    VastaaPoista
  2. Auts, tuo sattui! Olin kokonaan unohtanut että Joutsenon paikallislehden ex-tähtireportteri lukee blogiani... Kyseinen fiba on kyllä tiedossa, mutta sanottavaa löytyy niin paljon per lause, että sanat hyppelehtii pakostakin. Englannin konsukiepre-muistisäännön tunnen kyllä, löytyisiköhän rakkaalle äidinkinkielelle vastaavaa niksiä? ;>

    Ja miten niin "Juuso löi"? :0 Muistaakseni mä lopetin aina huipulle, pamautettuani Juusoa päähän jollain lukuisista "aseistamme"!

    VastaaPoista
  3. Noh noh, kylläpäs siellä sarkastiseen tyyliin puhutaan vakavastiotettavasti toimittajanurasta. Slap her virtually, she's almost French and very annoying! Saanen korjata, että minut työllisti myös maakuntalehti, eikä vain paikallispainos XD

    Muistat väärin ;)

    Kiitos kivoista kommenteista blogiin. Minäkin yritän olla ensi kerralla kivempi :D

    VastaaPoista
  4. Joko ne kadonneet löysit? Jo monta päivää olen turhaan käynyt täällä tarkistamassa!

    VastaaPoista
  5. Nii mäki muuten, joka päivä oon käyny tääl tsekkaamas!

    Veera

    VastaaPoista
  6. hehaaa hyvältä kuullostaa uudet harrastukset! kävin ruotsissa jokapäivä tarkistamassa oisko uutta postia tullut, heti kun silmä välttää niin tulee kaksin kappalein:)

    <3:ilse

    VastaaPoista