keskiviikkona, syyskuuta 16, 2009

Ajankäytön helmiä


Ihan vain varmistaakseni blogini mummoutumisen, julkaisen tässä kuvia historian tuplatunnin taiteellisista aikaansaannoksistani. Pitänee kohta liittää blogi käsityöt ja ruoanlaitto -alaotsikon alle, sen verran epäoleellista tekstiä multa on viime aikoina tullut ;). Ei-niin-aktiivisille lukijoilleni suosittelen suoraan siirtymistä edelliseen blogipostiini, josta löytyy ehkä hieman konkreettisempaa ( ja arkisempaa, kuten ystäväni Rita osuvasti totesi) tietoa vaihtovuoteni edistymisestä...

Seuraavan osoitan siis rakkaille lukijoilleni, joilla on ilmeisesti aivan liikaa aikaa käsissään, kun blogiani niin ahkerasti seuraavat. Asiaan siis: Historiantunnilla kaivoin repustani sekalaisen lajitelman scrapbooking-materiaaleja, sakset ja liiman ja aloitin pimp my kalenteri ja osoitekirja suuntaisen toiminnan. Opettaja taisi ihmetellä niin paljon ettei tiennyt miten mua katsoa. Tyynesti siis jatkoin leikkaa & liimaamista muiden paahtaessa muistiinpanoja niska limassa. Lopputulos oli häikäisevä!

Luokasta poistuessani päättelin taululla olevan lauseenpuolikkaan (jeudi 1929) perusteella että päivän aiheena olisi ollut musta torstai ja jenkkilän aiempi lama. Ne tapahtumathan muistan kristallinkirkkaasti, eihän siitä ole kuin hetki kun samoja asioita opiskeltiin kasiluokan hissantunneilla!

4 kommenttia:

  1. Ihanaa sua lukeaa, kiitos t.Ukki

    VastaaPoista
  2. Tuntuu ihan Portugalin säiltä talvisaikaan. Aamulla piti pukea kaikki mahdolliset golfvaatteet päälle ja iltapäivällä vähitellen poistaa kerroksia.
    Tikkitakin seuraksi on tulossa paksut töppöset joilla voi hissutella kylmillä lattioilla. Sukatkin saat myöhemmin kunhan tehdas aloittaa syyshommat.
    Rakkaita terveisiä Leena mummi

    VastaaPoista
  3. Katsoin vielä GoogleEarthin kautta Rodez´ia. Taitaa olla eturauhasvaivaisten kaupunki kun lähes jokainen kuvapiste on jonkinlainen katedri.
    En kehtaa allekirjoittaa.

    VastaaPoista
  4. Pentti, allekirjoitus olisi aivan turha...

    VastaaPoista