keskiviikkona, syyskuuta 23, 2009

Paketti!

Eilen illalla saapui paketti Rantapolulta täynnä tuttuja tavaroita, makuja ja hajuja! Ihanaa! Yllätys oli SUURI kun isä-Eric töistä tullessaan vaappui huoneeseeni valtavaa pakettia kannatellen. Postin ripeys yllätti, vastahan äiti kertoi paketin lähettäneensä... Ehkä lukuisilla tarroilla ("kiireellinen", "express", "priority mail") oli jotain tekemistä asian kanssa. Kiitos mami! Kaiken lisäksi vaatteissa oli edelleen ihanainen oman kodin haju :-). Nyt jälkeenpäin harmittaa ettei tullut napattua kuvaa paketista sisältöineen! :'(

Tilaamani untuvatakin, lasketteluhousujen ja -kerraston lisäksi paketista löytyi muutama ihanan lämmin fleece, villasukat ja kaulahuivi. UGG-talvibootsitkin olin iloinen saadessani, vaikka olin elokuussa pakatessani ne suosiolla jättänyt sivuun. Silloin elin olin vielä siinä uskossa että vuosi menisi aurinkoa ottaen ja flipflopeissa läpsytellen... Reinotkin pääsevät varmasti ahkeraan käyttöön mummin lähettämien villatossujen ohella!

Myös yllätyksenä tulleet kuvat löytyvät jo kehystettyinä pöydältäni: Juuson uunituore rippikuva ja kontrastina ikivanha kuva musta, äidistä ja isästä. Veljeni on muuten valioluokkaa, sitä ollaan ruusut kourassa niin komeina ETTÄ. Vaatekaapin magneettiseinänkin olen jo vuorannut umpeen kirjeillä, muumikorteilla, Annin piirustuksilla ja kavereilta saaduilla kuvakollaaseilla :-).

Fazerin mustikkapiirakkasuklaasta (ihme uutuus!) puolet upposi heti eilen illalla ihan vain kolmisteen ja Dumle tänään kaupungilla tyttöporukalla. Sinistä säästelen viikonloppuun kun on Clarisse-siskokin poikaystävineen kotona :-). Kaikkien ihanien belgialaissuklaiden keskellä perheeni syö muuten Milkaa, joka on mielestäni tahra suklaan maineessa, hyi että! Seuraavaan lähetykseen voisi muuten heittää muutaman rasian salmiakkia, ihan vain ranskalaisille maisteltavaksi!

Tuliaiseksi ostamani Suomi-kirjankin äiti oli heittänyt mukaan. Tiiliskivi jäi matkasta pois ylipainomaksujen pelossa, mutta samat rahathan tuli nyt maksettua postimaksuina! Jätän kirjan odottamaan Joulua varten vanhemmille annettavaksi, hienoa! Upein yllätys oli kuitenkin Mauri Kunnaksen ranskankielinen Pere Noël (=Joulupukki) -kirja. Aivan huippu! Juuri edellisellä sukulounaalla puhuin pienimpien serkkujen kanssa siitä, kuinka Joulupukki asustaa Suomessa, Rovaniemellä. Joululahjakasa alkaa siis pikkuhiljaa kasvaa (myös sinne suuntaan)!

Tänään haukotutti jatkuvasti, kun venyi paketin kanssa hihkuen niinkin pitkään kuin kymmeneen. Unentarve on täällä aivan järjetön! Viimeisenä kaivoin laatikosta viikon vanhan Me Naiset -lehden, joka naamalla ja valot päällä eilen illalla sitten nukahdinkin.

6 kommenttia:

  1. heei maki annan ton pere noel kirjan :)))) siis oon jo hankkinu sen mut aiti lahettaa sen myohemmi. hassuuu hih huomen taas soitellaa! meian puhelut<3

    VastaaPoista
  2. Mä muistan Jenkeissä, miten se paketti Etelä-Karjalasta oli kuin joulu, keskellä kesääkin... :) Ja uskomatonta, että jostain uudesta suklaalaadusta joutuu kuulemaan ulkosuomalaiselta! Pakko nuuskia marketti ensi kauppareissulla vähän tarkemmin.

    VastaaPoista
  3. aattelin jo et oisko puurot saapunu.. mihinköhän ne on jääny:O?

    VastaaPoista
  4. Kiitos kortista täynnä katedreja. Se tuli to-na. Parasta siinä olivat ne kortin rei´ät !

    VastaaPoista
  5. Kiitos vaan, tosin täytyy myöntää että jos se mun seurakunnan rippikuva oli hieno, niin sun täytyy nähä joskus Irmeli Jungin ottama rippikuva (vaikka itse sanonkin) :DD
    -Juuso

    VastaaPoista
  6. Nyt rapisee kyllä veljeltä komeuspisteet ihan urakalla... huhhuh mitä itsekehuja! XD Aika paksua settiä! Toisaalta mä kyllä uskon että se kuva on aika hyvä :>. PUUROT OVAT SAAPUNEET, kiitos Ilse-rakas <3. Ja mulla on viisi vaihtoehtoa kuka kortista kiittävä voi olla, hmm...

    VastaaPoista