perjantaina, lokakuuta 30, 2009

Aveyronin ulkopuolinen maailma odottaa

Pakko pinnistää pieni blogipäivitys ennen viikonloppua. Huomenna lähden viikonlopunviettoon viereiseen departementtiin Tarniin kanadalaisen vaihtarikamuni Paulinen hostperheen luokse. Luvan kaksipäiväiseen matkaan sain EF:ltä vasta muutamaa päivää aiemmin. Tarkoitus oli lähteä vähin äänin ja lupia pyytelemättä, mutta EF sai suunnitelmat tietoonsa ja vaati matkustusanomuksen täyttöä. Pelottavaa, järjestöllä todella on silmät selässäänkin... pitänee pitää varansa jatkossa! Tyhmät säännöt ja rajoitukset, tällä hetkellä tuntuu että EF:n vaatimukset ovat aivan eri tasolla heidän minulle antaman kanssa.

Nyt on suuri henkien taistelu pakkaamisen ja KOH-LANTAN -finaalin katsomisen välillä. Kyseessä on siis ranskalainen versio selviytyjistä, jota Galtiereiden perhe tapittaa hurmioissaan joka perjantai-ilta. Itse en ohjelmasta niin välitä, mutta seurallisuuden vuoksi olen minäkin sitä katsonut. Pääni ei kestänyt näin suuren päätöksen tekemistä, joten päädyin blogin kirjoittamiseen. Helppoa!

Keskiviikko meni laiskasti niinkin hyvässä seurassa kuin itseni kanssa. Talon ahdistavan ilmapiirin ylitettyä sietokykyni pakenin kylän kuppilaan läppäri kainalossa. Chez Marysessa sain muutaman espresson siivittämänä ihan konkreettisia tuloksia freelance-pestiäni varten. Tänään tulikin "työnantajalta" vihreää valoa hehkuttava meili. Tunteet seilaa jossain hämmästyneisyyden ja tyytyväisyyden välillä. Näin hyvää alkua en olisi osannut odottaa! Taputan itseäni olalle hyvästä suorituksesta, kukas se kissan hännän nostaa ellei kissa itse...

Huomenaamulla ennen lähtöä suuntaan torille ja ostan ISON gateau à la brochen. Tämä Aveyronilainen erikoisuus on mielestäni huipputuliainen Paulinen perheelle vietäväksi. Tötterökakun ostettuani etsin käsiini lopun matkaseurueen, torstain ja perjantain täällä viettäneen Paulinen ja hänen Rodezissa asuvan keski-ikäisen hostveljen perheineen. Tällä porukalla sitten ajelemme Paulinen eläkeikäisten hostvanhempien tykö Gaillaciin. Luvassa varmasti mukava lomaviikonloppu kotoisissa tunnelmissa. Hirvittävää halloweenia kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti