keskiviikkona, lokakuuta 07, 2009

Ulkoasun tuunailua

Nyt kävi niin, että iltapäivävapaa tuli vietettyä tylsääkiin tylsemmin neljän seinän sisällä. Tarkoitus oli oleskella Annan kanssa, mutta tytön äiti heittikin minut omalle kotiovelleni. Annalla oli sittenkin muita suunnitelmia alkuiltapäivälle. Aha, että näin vai. Mitäs siinä sitten enää selittelemään, ettei mulla nyt tuolla talossa paljoa puuhaamista olisi. Vaikea uskoa että mä näin väärin olisin suunnitelmamme ymmärtänyt. Hieman on selkäänpuukotettu olo, mutta so what, kovin iso juttu ei ole kyseessä. Host-isä tosin ennusti toista närkästynyttä puhelua Monteilista, tällä kertaa jätettyäni kouluruokailun väliin siinä uskossa että söisin Annalla. Just joo. Anna sanoi kääntyvänsä luonani vielä illan puolella (syvästi epäilen), mutta on mullakin menoja (hah), sillä ensimmäiset karate-treenit lähenee minuutti minuutilta (iik).

Aika ei kuitenkaan mennyt pelkästään dubattuja televisiosarjoja katsellessa. Voitte nimittäin nyt ihailla blogini uutta ulkonäköä, ta-daa! Hienostuneemman ulkoasun lisäksi kommentointi onnistuu ehkä entistä helpommin ja tekstejä voi selailla lukuisten avainsanojen avulla. Ihan tyytyväinen mä voin siis olla ajankäyttööni. Kaikkea tätä tehdessäni kävijälaskuri ponnahti kuitenkin muutamia satoja ylöspäin. Ihme juttu, oman ip-osoitteen olen nimittäin yrittänyt laskurilta kieltää :S. Näyttäkööt mitä huvittaa, numeroitahan ne vaan on (samaten kuin kaverit facebookissa ja puhutut minuutit kännykässä). Lähemmäs todellista kävijämäärää uskoisin pääsevän poistamalla viimeisen nollan ja kertomalla kahdella.

Huomenna en kyllä tasan moikkaa Annaa ensimmäisenä bussipysäkillä, hah! On mulla muitakin tuttavia. Samalla tiellä (okei, tää sama tie kiertää lähes koko kylän...) asuu monia jotka kulkee mun kanssa samalla bussilla aamuisin ja iltaisin. Tosi rentoja ja hauskoja tyyppejä, suurin osa tosin poikia. Mikäs siinä:D! Eilen varsinkin oli tosi mukava bussireissu. Alkupysäkillä aloin jutella erään sebazacilaisen kanssa (poika ojensi mulle kutsun yökerhoon ja nauraen totesin että kiitos, mutta valitettavasti ei kiitos, EF:n säännöt...) ja bussissa juttu jatkoi kaikkien matkustajien kesken. Oli ehkä ensimmäisiä kertoja kun musta oltiin oikeesti superkiinnostuneita. On tää aika sympaattinen paikka, siinäkin bussissa leijonanosa tunsi hostperheestä joko vanhemmat tai Clarissen tai Richardin. Tällasta tää on tää elämä pienemmässä kylässä :-).

Jos ette oo hetkeen täällä piipahtanu, käykää katsomassa kaksi viimeistä blogipostia. Molemmat ovat tuoreita, eilen illalla kynäiltyjä! Ciao!

6 kommenttia:

  1. Kieltääkö EF muka yökerhossa käynnin? Voihan siellä olla kiltistikin...

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun oli tullu näin monta uutta postia! odotan, niinkun Rita kirjotti, ha jaa -tunti raporttia innolla:). posti, jossa oli kuvat paketeista, oli musta tosi sulonen.

    <3:ilse

    VastaaPoista
  3. Mä meen kohta jo iha sekasin ku näitä kirjoituksia näin usein tulee!!!!!!
    Mut ihan hyvä, hauskahan näitä on lueskella!
    Toivottavasti tunti meni hyvin:D

    Rita <3

    VastaaPoista
  4. Blogissani on sulle jotakin (joka ei kyllä sovi sun blogin sivupalkkiin noin niinkun ulkoasultaan millään :D)

    http://onnilogi.blogspot.com/2009/10/tuplatunnustus-ja-haaste.html

    VastaaPoista
  5. Ihanaa Milla ku kirjotat näitä blogitekstejä näin usein; musta on ihanaa tulla lukemaan niitä!! Ja must on hauskaa ettei tää blogi ole vain "Ranskassa on ihanaa ja vaihto-oppilasvuosi on mahtavaa" vaan hyvien ja loistavien juttujen lisäksi kerrot myös arjesta ja vastoinkäymisistä (mut oot aina niin positiivinen!). Mutta hyvin sulla vaikuttaa yleisesti menevän, toivottavasti jatkuukin vuosi hyvin ;)

    -Essi

    VastaaPoista
  6. Ilse ja Rita: Karatekomennus jatkuu näillä näkymin jo ensi maanantaina, ja keskiviikkona, ja siitä lähtien aina kaksi kertaa viikossa. Oikeesti ihana mahtava juttu! Yksityiskohtia tulette vielä saamaan.

    Sinä, jonka oikeata nimeä en nyt mainitse kun on niin tiukkaan kielletty: Hah, tulee mieleen facebookissa kiertänyt 25 asiaa minusta -viestiketju! Palaan ehdottomasti asiaan myöhemmin, siinä vaiheessa kun elämä on täällä niin raiteilleen kangistunutta ettei muuta tekstiä saa millään :-)

    Essi: Hih, superkiva kun säkin ehdit näitä juttuja lukea! Ja SUURI kiitos kommentoinnista! :-) Niitä "tummempia juttuja" onkin nyt seuraavaksi luvassa, toivottavasti kestätte lukea...

    Erityisesti mua vielä kiinnostaa tuo anonyymi kommentointi klubbistamisesta :D kuka lienet?

    VastaaPoista